Handboekbinderij De Blauwe Nachtegaal

Het adres voor ambachtelijk bindwerk, boekrestauratie en luxe kartonnage in Dordrecht

Nieuw bindwerk

Wat u ook wilt laten inbinden, twee blaadjes, een kleine oplage of een stapeltje tijdschriften, het is altijd maatwerk. De vormgeving van het boek wordt in overleg met u bepaald. Eigen ideeën en smaak zijn welkom!

Unieke boekjes uitgevoerd in leder en sierpapier

Kleine oplages

Uitgaves in kleine oplage (vanaf 1 stuk) bind ik graag voor u in, genaaid of gelijmd (gelumbeckt). De inhoud levert u zelf aan op papier en eventueel ook de bandbekleding. Materialen, uitvoering en betiteling in overleg. Ik werk ook voor drukkerijen en (machinale) boekbinderijen.

Uw eigen dichtbundel, scriptie, memoires, stageverslag, liber amicorum, debuutroman of jubileumboek verdient een mooie en unieke uitgave. Eventueel met stofomslag.

Neemt u voordat u gaat afdrukken (doe ik niet) even contact met mij op. Dit in verband met bindwijze, papiersoort, looprichting van het papier, paginering en vouwen.

Periodieken

Baalt u ook zo van die stapels tijdschriften op zolder? Misschien heeft u wel alle jaargangen, om trots op te zijn. Je pakt ze nooit meer!

Laat uw periodieken eens netjes inbinden en zet ze strak in de kast. Of het nou stripbladen of voetbalkronieken zijn, omroepgidsen of bladmuziek, het kan allemaal en hoeft echt niet zoveel te kosten.

Uitgescheurde of losse artikelen kunnen ook gebundeld worden tot een boek.

Archiveer uw kranten, vakbladen en kerkblaadjes in stijl en vervang die uitgezakte plastic verzamelbanden door iets wat u wel mooi vindt.

 

Een bal ellende


Muziektijdschrift Aardschok, jaargangen 1980 - heden
Blanco boekjes in linnen-fantasie

Blanco boeken

Blanco boeken kan ik ook voor u maken.

Dagboeken met uw naam erop, gastenboeken voor recepties, huis, bedrijf, B&B, kerk of tentoonstelling, een luxe fotoalbum, album amicorum of een persoonlijk schetsboek.

Ook leuk om cadeau te doen. Voor elke gelegenheid is er een boek.

C u m   l i b e l l o  i n  a n g e l l o